Ruilen of retourneren

Dristi.nl levert uitsluitend kwaliteitsartikelen. Mocht het artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen mag je het onder voorwaarden retourneren. De voorwaarden hiervoor leest u hieronder:

Retourzending

 1. 1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels.
 2. 2. Retour gestuurde artikelen worden niet terug genomen indien ze: 

  1. a. gedragen en/of gewassen zijn; 

  2. b. beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen; 

  3. c. Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.

Condities retourneren
 1. 1. Retour te zenden items moeten binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld via info@dristi.nl
 2. 2. Het te retourneren item moet binnen 5 werkdagen na aanmelding van de retour via info@Dristi.nl aan mij geretourneerd en door mij ontvangen zijn; 
3. De retourzending moet de pakbon bevatten (of een kopie hiervan) waarop is aangegeven welk item retour komt.
 3. 4. Het risico van retourneren ligt bij de consument.
 4. 5. De kosten voor het retour zenden komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. Je dient retouren te allen tijden voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending
De retourzending wordt na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour gezonden artikelen zal door mij gecrediteerd worden en teruggestort worden naar je bankrekeningnummer ingeval van betaling via iDEAL. De verzendkosten van de retour zending worden niet teruggestort.

Ruilen mag
Je kunt dit het makkelijkst doen door het te vervangen artikel te retourneren (zie hierboven) en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Zo weet je ook meteen of een artikel nog wel op voorraad is.
Helaas kunnen we ruilingen niet met elkaar verrekenen. U betaald dus het nieuwe artikel en van het geretourneerde artikel storten wij het bedrag, nadat we het in goede orde ontvangen hebben, weer terug op uw rekening.