Over ons

Wij zijn Mary Ann Moerkens en Sander Snels, we wonen samen en hebben 4 prachtige zoons. Allebei zijn we fanatiek sporters en proberen we er, een zo gezond en bewust mogelijke levensstijl op na te houden. Mary Ann is eigenaresse en docent van Ikgroei yoga&pilates en Sander is buschauffeur in het openbaar vervoer.

Dristi.nl is ontstaan na een zoektocht op het internet naar een mooie en goed passende yoga/pilates legging om aan te trekken tijdens het lesgeven. Toen we de site van Teeki.com vonden, waren we gelijk enthousiast over hun producten maar nog meer over de filosofie erachter: het “love the earth“ gedachtengoed. Onze kinderen maakten zich al geruime tijd druk over de plastic soep die in de oceanen drijft en vinden het maar wat gaaf dat er een bedrijf is wat een rol speelt in het verminderen van het plastic afval.
Eenmaal een Teeki aan en het enthousiasme nam alleen nog maar toe. Ze zitten geweldig; zelfs zo goed dat je na 5 minuten even kijkt of je hem nog wel aan hebt. Het is echt een tweede huid!

Ondertussen is Dristi.nl "authorised distributor" van het merk Teeki, Zuvi en TheOmcollection en blijven we voortdurend op zoek naar leuke, duurzame merken die we in onze webwinkel willen aanbieden.

Via Dristi.nl willen wij, door het delen van oa het Teeki gedachtengoed en de verkoop van hun producten, ons steentje bijdragen aan een beter milieu voor generaties van nu en later.

Dristi.nl is een handelsnaam van ikgroei yoga&pilates.